Home / Regio / Inloopochtenden over vrijwilligerswerk

Inloopochtenden over vrijwilligerswerk

REGIO – Het vrijwilligerssteunpunt houdt de komende tijd in Dieren, Rheden en Velp inloopochtenden over vrijwilligerswerk. Hier kan men de meeste recente vacatures zien en bezoekers kunnen hun wensen en talenten kenbaar maken.

Op vrijdag 12 en 26 oktober is er van 10.00 tot 12.00 uur een ochtend in de Oase in Dieren, op dinsdag 23 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Het Klokhuis in Rheden en op vrijdag 12 en 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur aan de Schoolstraat 12 in Velp.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.