Home / Velp / Geslaagde voorspeelavond

Geslaagde voorspeelavond

VELP – Bij drum- en showfanfare Mr. HM. Van der Zandt uit Velp werd onlangs een voorspeelavond gehouden, verzorgd door de leerlingen. Na lang repeteren hebben de leerlingen hun stoute schoenen aangetrokken en vonden zij het tijd worden om datgene wat zij geleerd hadden, te laten horen op de voorspeelavond. Gezamenlijk werden nummers gespeeld, maar het slagwerk speelde ook een eigen nummer. Vele ouders, broertjes en zusjes kwamen kijken.

Van der Zandt is op zoek naar nieuwe leerlingen. Vooral naar muzikanten die trombone, trompet, sousafoon en / of bugel spelen, worden gezocht. Ook andere muzikanten zijn van harte welkom, zelfs als je nog nooit een muziekinstrument hebt bespeeld. De repetities zijn op maandag en donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in het clubgebouw De Beemd.

Tel. 026 – 3648013 of 06 – 53242477
E-mail. secretariaat@vanderzandtvelp.nl
www.vanderzandtvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.