Home / Beekbergen / Tweede shirtsponsor voor vv Beekbergen

Tweede shirtsponsor voor vv Beekbergen

BEEKBERGEN – VV Beekbergen, uitkomend in de tweede klasse oost, heeft met ingang van 1 januari een tweede shirtsponsor. Naast Hotel Restaurant De Smittenberg is Duursma W&O Apeldoorn bereid gevonden zich als sponsor te verbinden aan deze dorpsvereniging. Op de foto vindt de officiële ondertekening van het driejarige sponsorcontract plaats door André Looijen, algemeen directeur van W&O Apeldoorn. VV Beekbergen kan altijd nieuwe sponsors gebruiken, stuur hierover een e-mail naar sponsoring@vvbeekbergen.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.