Superuitslagen Karate Club Eerbeek

EERBEEK – Zondag 7 oktober heeft een delegatie van zestien karatekas mee gedaan aan de JKA Open Apeldoornse Kampioenschapen georganiseerd door JKA. De karateka met hun begeleiders van Karate Club Eerbeek zijn in alle vroegte vertrokken, het was een goed bezet toernooi met deelnemers uit Nederland, Belgie, Duitsland. KCE had 9 deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en 12 deelnemers en 2 teams in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen). De competitie was vol strijd en passie voor het Karate, men moest ook zeker incasseren en alle kennis in zetten voor wat betreft het behalen van de volgende rondes. De poules in grote van 5 tot 10 deelnemers werden over 2 velden gestreden. De beide poules van Kata en Kumite kwamen de Karateka van KCE goed door, zelfs tot aan de kwart en halve finales. Door goede en perfecte inzet en de juiste trainingen is bewezen dat de Karatetka van KCE complete Karateka’s te zijn.

De volgende plaatsen zijn behaald:

Onderdeel Kumite

Kyona Martens 2e plaats
Gaudy Potkamp 2e plaats
Bas Zweers 2e plaats
Juno Rutten 1e plaats

Onderdeel Kata

Kyona Martens 2e plaats
Finne Smedes 3e plaats
Jermo Veldkamp 3e plaats
Juno Rutten 2e plaats
Ferry Bergeman 3e plaats Asai Ryu
Team Kata 1 1e plaats

Team Kata 2 2e plaats
De verdienste van deze karatekas zijn te danken aan de inzet van training, techniek en wilskracht aldus Sensei Ronald van den Eyssel.

Om onze karatekas in actie te zien, kunt u woensdags en vrijdags de training volgen en kennismaken met Karate. Het is voor oud en jong en alle leeftijden vanaf 6 jaar.
Voor meer informatie kijk op onze website www.karateclubeerbeek.com.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.