Home / Bronkhorst / Familiedag Wilhelminaschool

Familiedag Wilhelminaschool

BRUMMEN – Dit jaar was het thema van de Familiedag van de Brummense Wilhelminaschool: ‘natuur’. De kinderen en ouders konden genieten van een afwisselende speurtocht geheel in het teken van de natuur. Zo konden ze een levensechte slang aaien (foto), de imkervereniging gaf een presentatie en ze konden op de boerderij van de heer Van der Velde kijken hoe koeien gemolken worden. Bij park het Goor heeft Swieb Prins de kinderen en de ouders van alles verteld over de kuifkipjes en de andere dieren. De Kynologenclub Brummen gaf een spectaculaire demonstratie behendigheid, met een groot aantal honden. Tussendoor hingen er op de route diverse vragen, rebussen en opdrachten.
Het was een lange, maar leerzame tocht waar de kinderen en ouders erg enthousiast over waren. Bij terugkomst op school werden de kinderen blij verrast dat de snackwagen van Barbecuerestaurant ’t Zwientje klaar stond om voor iedereen frietjes met een lekkere snack te bakken. De familie Zwienenberg heeft dit geheel kosteloos verzorgd, echt fantastisch!
Als afsluiting van de avond werd er nog een prijsuitreiking gehouden. Het winnende team kreeg een prijsje, maar alle kinderen kregen een kleine verrassing mee naar huis. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen nogmaals de vele vrijwilligers bedanken voor hun tijd en enthousiasme en in het bijzonder de familie Zwienenberg.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.