Home / Beekbergen / Voetganger gewond na aanrijding

Voetganger gewond na aanrijding

BEEKBERGEN – Een 56-jarige vrouw uit Beekbergen is vrijdagavond gewond geraakt na een ongeval met een 28-jarige automobilist uit dezelfde plaats. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur. De automobilist reed over de Tullekensmolenweg in zijn woonplaats. Door onbekende oorzaak ontstond er een aanrijding met de vrouw die over dezelfde weg liep. De vrouw raakte gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.