Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Voor de onderlinge competitie van de Eerbeekse Schaakclub werden donderdag vijf partijen gespeeld. Hil v.d. Burg won met wit op verpletterende wijze van Theo Heijerman. De partijen tussen Rolf van Agtmaal en Gerrit Nikkels en die van Wim Geurinkg tegen Paul van Berkum eindigden in remise. Henk de Bruin – Gerard Schut 0-1, Jan Breij- Ed v.d. Griendt 0-1. Door een oneven aantal spelers, was er voor Hans Gerritsen geen tegenstander.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.