Home / Velp / Proeverij van maaltijdservice

Proeverij van maaltijdservice

VELP – Een groep van 27 bewoners van de serviceflat Nijenstede in Velp en zelfs een vrijwillige ouderenadviseur werden onlangs heerlijk in de watten gelegd tijdens de eerste proeverij van Samen Thuis Maaltijdservice in de gemeente Rheden. Na de lekkere soep vooraf kon men genieten van vijf verschillende warme maaltijden, zoals ze ook door de organisatie aan huis worden bezorgd. Als afsluiter kon uit verschillende nagerechten worden gekozen. Iedereen genoot er zichtbaar van.
Begin dit jaar is een nieuwe maaltijdservice gestart in Arnhem, als alternatief voor de ouderwetse tafeltje-dekje maaltijden. De interesse van bewoners uit de gemeente Rheden hierin blijkt erg groot. Naast de koelverse maaltijden zullen op korte termijn ook verse maaltijden worden aangeboden. Bij voldoende interesse kan dit zelfs biologisch worden. Meer informatie is te vinden op: www.samenthuismaaltijd.nl of telefonisch op het nummer: 026-8406580.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.