Home / Hall / Brand verwoest loods

Brand verwoest loods

HALL – In de nacht van vrijdag op zaterdag brak kort na 04.00 uur brand uit in een loods van een bosbouwbedrijf aan de Hallseweg in Hall. De brand werd bestreden door brandweerkorpsen uit Eerbeek, Brummen, Loenen en Dieren. In de loods wordt gekapt hout verwerkt en opgeslagen. Het pand, dat ongeveer 200 meter van de openbare weg staat, moet als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Door politie en brandweer wordt een onderzoek – foto’s: Harry Hanskamp
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.