Damesteam Oeken in het nieuw

BRUMMEN – Het damesteam van vv Oeken is voorzien van nieuwe tenues, inclusief een fraaie sporttas. Chris en Rikie Dix van Smits & Co Weegbruggen uit Brummen dragen het damesvoetbal binnen vv Oeken al sinds de oprichting, ruim 40 jaar geleden, een warm hart toe. Namens vv Oeken sprak voorzitter Axel Nagtegaal een dankwoord richting de sponsoren en onderstreepte de prima samenwerking middels een mooie bos blauw/witte bloemen. Namens het team van trainer Eddy Vermaat was het aanvoerster Sylvia Karssenbarg die de sponsoren bedankte en een cadeau overhandigde. Chris en Rikie op hun beurt verrasten de damesselectie met het schenken van twee prachtige wedstrijdballen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.