40 Jaar in dienst bij Barth Slijkhuis

LAAG-SOEREN – Wasserij Barth Slijkhuis BV uit Laag-Soeren heeft onlangs medewerker Johan Bosman op feestelijke wijze gehuldigd voor zijn 40-jarig dienstjubileum. Bosman is in 1972 in dienst getreden, alwaar hij nu al geruime tijd, naar volle tevredenheid, de functie van vrachtwagenchauffeur bekleed. Ter ere van dit unieke jubileum kreeg de jubilaris op 30 september een receptie aangeboden in de Harmonie. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst, waarvoor personeel, cliënten en familie waren uitgenodigd, werd er door diverse sprekers teruggeblikt op zijn langdurige carrière. Ook werd er een mooi cadeau aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.