Home / Bronkhorst / Organisatie concerten Carmina Burana megaklus

Organisatie concerten Carmina Burana megaklus

BRUMMEN – Ze zijn bijna onafscheidelijk geweest het afgelopen jaar: Wilma Leemkuil, Mia van der Westen en Marianne Boesveld. Met zijn drieën organiseren ze de concerten die op 3 en 4 november in sporthal Rhienderen in Brummen worden gehouden.

Een regionaal projectkoor, het kinderkoor Vox-Tunes en een projectorkest voeren daar samen met twee pianisten en drie zangsolisten de Carmina Burana van Carl Orff uit. Voor de pauze wordt de vermaarde Canto Ostinato van Simeon ten Holt voor het voetlicht gebracht, uitgevoerd door de pianisten Aart Bergwerff en Jeroen van Veen en derwisjdanser Kadir Sonuk. De zaterdagavondvoorstelling is bijna uitverkocht, voor de zondagmiddag is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Verkoopadressen zijn: sporthal Rhienderoord, Primera Eerbeek en boekhandel Hendriks in Eerbeek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.