Open dag bij Scouting Dieren

DIEREN – De landtak van Scouting Dieren hield een inloopdag in het Scouting-centrum De Geitenberg aan de Kolonieweg 9 in Dieren. Veel kinderen maakte van deze gelegenheid gebruik om te kijken bij de leeftijdsgroepen van Scouting Dieren. Elke leeftijdsgroep
droeg haar steentje bij. De deelnemers kregen een gevarieerd programma aangeboden: zelf brood bakken boven een gezellig kampvuur, een heuse kleurtafel en een groot zintuigenspel. Echt knutselen bij miniatuur pionieren, waarbij de deelnemers met satéprikkers, lijm of dun touw een mooi bouwwerk wisten te maken. Ook de Scoutingtechnieken zijn aan bod gekomen, wat voor vele een leuke uitdaging was. Zo zijn diverse tochttechnieken en kompasschieten (het bepalen van de richting) uitgelegd. Naast inspanning kwam ook de ontspanning aan bod met ballonscheren, sponsdarten en het oer Hollandse koekhappen.

Heeft u de open dag gemist, dan niet getreurd. Jongens en meisjes zijn vanzelfsprekend altijd welkom tijdens één van de opkomsten. Op de website van Scouting Dieren is aangegeven waar de leeftijdsgroepen opkomsten hebben en wanneer. Info op: www.extenderdieren.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.