Home / Bronkhorst / Music4Kids: muziek ervaren en beleven

Music4Kids: muziek ervaren en beleven

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen houdt speciaal voor kinderen uit groep vier tot en met zes een cursus om te ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. In tien lessen maken de kinderen kennis met muziek in het algemeen en het harmonieorkest in het bijzonder. In januari wordt de cursus afgesloten met een concert. Daarin laten de kinderen horen waar ze in de lessen zoal mee bezig zijn geweest. Music4Kids start vrijdag 26 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in gebouw de harmonie in Brummen en wordt daarna iedere week gehouden. De kosten bedragen 65 euro.

Aline Korf, tel. 06 – 10963616
E-mail. aline.korff@kpnmail
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.