Music4Kids: muziek ervaren en beleven

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen houdt speciaal voor kinderen uit groep vier tot en met zes een cursus om te ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. In tien lessen maken de kinderen kennis met muziek in het algemeen en het harmonieorkest in het bijzonder. In januari wordt de cursus afgesloten met een concert. Daarin laten de kinderen horen waar ze in de lessen zoal mee bezig zijn geweest. Music4Kids start vrijdag 26 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in gebouw de harmonie in Brummen en wordt daarna iedere week gehouden. De kosten bedragen 65 euro.

Aline Korf, tel. 06 – 10963616
E-mail. aline.korff@kpnmail
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.