Home / Dieren / Rebelle verliest eerste thuiswedstrijd

Rebelle verliest eerste thuiswedstrijd

DIEREN – De heren van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle hebben hun allereerste thuiswedstrijd in de 2e divisie niet weten te winnen. De heren begonnen schijnbaar zonder zenuwen en speelden in de eerste set gevarieerd volleybal. Tot het middendeel van de set ging de wedstrijd gelijk op, maar in het einde wisten de Dierense heren de Amsterdammers te overklassen met krachtig aanvalsspel en de set ging met 25-17 naar Rebelle, tot groot enthousiasme van 150 toeschouwers.
In set twee lieten de boomlange heren van US Amsterdam zien dat zij over veel meer ervaring beschikten en liepen snel uit naar een voorsprong die ook niet meer uit handen werd gegeven. Ook de derde set werd met erg veel machtsvertoon met maar liefst 25 – 12 naar de Amsterdammers. Rebelle leek af te gaan op een kansloze strijd in set vier, maar dit bleek niet het geval. De Dierense heren namen brutaal een voorsprong van 15 -13 maar de ervaren spelverdeler van US wist steeds de juiste mensen aan te spelen. De aanvallers van AutovanOort Rebelle konden het metershoge blok van US niet omspelen, terwijl de US aanvallers juist krachtige aanvallen plaatsten over de Dierense blokkering. Helaas werd ook deze set verloren waardoor de einduitslag werd bepaald op een 1-3 verlies.

Het eerste damesteam van Rebelle wist de tegenstander Libero ’99 uit Dronten op alle fronten af te troeven. De dames uit Dronten kregen geen schijn van kans en stonden binnen anderhalf uur puntloos buiten. De setstanden 25-13, 25-13, 25-12 en 25-11 geven de overtuiging van de winst volledig weer.

Aanstaande zaterdag (6 oktober) wordt wederom een vol programma afgewerkt. Dames 1 speelt om 14.30 uur in de promotieklasse en heren 1 speelt om 19.00 uur in de 2e divisie tegen Time-out uit Diepenheim.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.