Man aangehouden voor diefstal 90 putdeksels Velp

VELP – Naar aanleiding van een alerte deelnemer van Burgernet, heeft de politie woensdagmiddag een verdachte aan kunnen houden voor de diefstal van putdeksels in Velp. Het gaat om een 24-jarige man uit Velp.

In de nacht van maandag op dinsdag werden in Velp 90 putdeksels weggenomen. Hiervan werd op dinsdag aangifte gedaan door de gemeente Rheden. De politie startte direct een onderzoek en liet onder meer een Burgernetmelding uitgaan. Van de 1200 mensen die hebben deelgenomen, ontving de politie van 3 deelnemers een tip. Eén daarvan was zo bruikbaar, dat de politie op woensdagmiddag tot aanhouding kon overgaan. De Velpenaar is in verzekering gesteld voor nader onderzoek. Ook zijn auto is in beslag genomen.

De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 oktober iets gezien of gehoor, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.