Wijnhandel Westerveld in Velp houdt ermee op

VELP – De Velpse wijnhandel Westerveld sluit per 5 oktober definitief haar deuren. Sauter Wijnen Velp zet een deel van de wijnactiviteiten van Westerveld voort. Het vaste klantenbestand is in overleg met Westerveld ook overgedragen aan Sauter Wijnen.

Jacqueline van der Kemp van Wijnhandel Westerveld: “Het is niet langer mogelijk om de winkel voort te zetten en wij hebben Peter Meijrink van Sauter Wijnen Velp bereid gevonden om een deel van onze activiteiten over te nemen. Zo wordt onder andere de wijntapperij overgenomen en blijft Peter Meijrink onze klanten bedienen met de service die ze gewend zijn.”
Sauter Wijnen Velp levert kwaliteitswijnen en gedistilleerd aan particulieren, bedrijven en horeca. De winkel met proeflokaal is gevestigd aan de Rozendaalselaan 22 in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.