Doesburgse kegelkampioenen

DOESBURG – Na een spannende en gezellige finale in het kegelhuis Doesborgh, is Wilhelmien Pastoor van de kegelvereniging O.N.A bij de dames persoonlijk kegelkampioen van Doesburg geworden. Zij gooide in totaal 459 hout (76,5 gemiddeld). Bij de heren was Erik-Paul Tenwolde van V.O.G. de beste met 517 hout (86,17 gemiddeld).
Riet Hoornstra had met 299 (12 negens) hout bij de dames het hoogst gescoord in deze najaarwedstrijd. Erik-Paul Tenwolde was de beste van deze najaarwedstrijd bij de heren met 335 hout. Echter, bij de finale met de zes beste dames en zes hoogste heren van de wedstrijd , begon iedereen weer met 0.
het beste dames-clubvijftal was O.N.A.-I met 1436 hout, goed voor een gemiddelde van 71,8. Bij de heren was Alles Om-I als clubvijftal de hoogste, met 1511 hout, gemiddeld 75,55. De Bertus Bieleman-trofee ging dit keer bij de dames naar O.N.A.-I met 195 treffers en bij de heren naar Alles Om-I. met 196 treffers. (maximale score is 200)
Aan het eind van deze sportieve ontmoeting reikte Frans Vierveijzer, voorzitter van de Stichting Kegelsport Doesburg 2007 onder grote belangstelling de vele prijzen uit.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.