Home / Velp / In het zweet op Dress Red Day

In het zweet op Dress Red Day

VELP – De leden van Jagyba Sport & Health in Velp hebben zich ingezet voor de Nederlandse Hartstichting tijdens de Dress Red Day. Deze dag is in het leven geroepen door de Nederlandse Hartstichting om heel Nederland rood te laten kleuren en zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Jagyba steunt dit initiatief en de zalen waren zaterdag volgepakt met in het rood geklede deelnemers. Kijk op www.jagyba.nl voor een sfeerimpressie van deze dag.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.