Home / Rheden / Dag van de Ouderen

Dag van de Ouderen

RHEDEN – De Dag van de Ouderen is dit jaar gehouden in Ons Huis te Rheden en het werd een zeer geslaagde viering, met ongeveer 150 deelnemers. Het gevarieerde programma ging over het thema: Europa, wat hebben we er aan? De dag stond onder leiding van Geertje van der Burg-Berendsen, VVD-raadslid in de Gemeente Rheden. Na de informatieve ochtend met diverse sprekers over het thema, was de middag na de lunch ingeruimd voor een meer luchtig programma met een reisorganisatie en een wijnproeverij.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.