Home / Oosterhuizen / Leerlingen bezoeken de buren

Leerlingen bezoeken de buren

OOSTERHUIZEN – Leerlingen van o.b.s. Oosterhuizen zijn ter gelegenheid van de landelijke ‘Burendag’ op bezoek geweest in de Vier Dorpen in Beekbergen. Hier was voor de kinderen en de bewoners een feestje georganiseerd. Ballonnen Patrick vermaakte de kinderen en de bewoners met ballonnen, diabolo’s en goocheltrucjes en iedereen kreeg poffertjes van een echte poffertjeskraam. Dit leuke initiatief was mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. En zowel de kinderen als de bewoners hebben genoten van de leuke middag.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.