Home / Doesburg / Creatief in de kerk

Creatief in de kerk

DOESBURG – Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse Creatief-inn voor kinderen in de basisschool leeftijd. Het was heerlijk druk dit jaar.

Bij de vijftien tafels die stonden opgesteld in de monumentale Martinikerk, zaten en stonden steeds kinderen die wat leuks maakten. Een tassenhanger, een beeldje van klei, een mooi schilderij of met hout en spijkers lekker timmeren. Van alles was mogelijk en de vele vrijwilligers van de Stichting Manifestaties Martinikerk Doesburg hielpen de kinderen waar nodig hun creatieve gedachten vorm te geven. Menig ouder stond intussen met alle knutselwerkjes in de handen die door de kinderen gemaakt waren te wachten, want bij de volgende tafel was er alweer iets leuks dat beslist gemaakt móest worden. De bibliotheek was zaterdag ook vertegenwoordigd in de kerk. Het is immers kinderboekenweek. Alle bekroonde kinderboeken van 2012 waren er te zien en de jeugd kon aan een spel meedoen – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.