Amnesty schrijfactie oktober

VELP / ROZENDAAL – De schrijfgroep van Amnesty International Velp / Rozendaal vraagt in oktober aandacht voor de Palestijnse politiek gevangene en academisch criticaster Ahmad Qatamesh. Sinds april 2011 zit hij in administratieve detentie. Binnen de Israëlische wet is het mogelijk mensen zonder aanklacht of proces maandenlang gevangen te zetten. Deze zogenaamde administratieve detentie kan allen tijden verlengd worden.
De werkgroep schrijft een brief naar de Israëlische autoriteiten en roepen hen op Ahmad Qatamesh en andere administratieve gedetineerden vrij te laten. Een ieder kan de brief medeondertekenen.

www.amnesty.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.