Home / Bronkhorst / Dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg

BRUMMEN – Zaterdag 10 november wordt van 11.00 tot 14.00 uur de dag van de Mantelzorg gevierd in Plein Vijf in Brummen. Het doel van deze dag is de herkenning en erkenning van mantelzorgers die een belangrijke bijdrage leveren aan de zorg. Zij worden deze dag in het zonnetje gezet voor het vele werk dat zij verrichten. Iedereen, jong en oud, die zorgt voor een zieken, dementerende of gehandicapte partner/kind/familielid/goede buur of bekende in zijn omgeving is mantelzorger.

Onder het motto: een bloemetje voor u, wil Steunpunt Mantelzorg een ieder oproepen mantelzorgers op te geven. Dit jaar wordt aan iedere mantelzorger een plant aangeboden. Op vrijdag 9 of 10 november wordt deze vervolgens bij de mantelzorgers thuis bezorgd, als verrassing.

Opgeven kan tot 26 oktober bij SWB via tel. 0575 – 561988 of via e-mail. j.devries@welzijnbrummen.nl. Geef het volledige adres op zodat de plant bezorgd kan worden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.