Home / Bronkhorst / Druk seizoen voor HOB

Druk seizoen voor HOB

BRUMMEN – Voor Harmonie Orkest Brummen is de agenda de komende periode goed gevuld, want er staat het één en ander op het programma. HOB verleent op 3 en 4 november haar medewerking aan Carmina Burana, een muziekspektakel van de Culturele Stichting.

Op 9 december verzorgt HOB opnieuw een Midwinterwandeling (foto midwinterhoornblazers); een wandelfeest dat begint aan de hazenberg. (www.midwinterwandeling.nl). en 2013 is een jubileumjaar voor HOB, dan bestaan ze vijftig jaar. In het jubileumjaar geeft HOB veel verschillende concerten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.