Dierenaar sluit NAH-week af met boekpresentatie

DIEREN – Gerard de Bruin uit Dieren heeft een aangrijpend boek geschreven over zijn leven met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Hij presenteerde woensdag zijn boek en overhandigde het eerste boek aan journaallezer Rob Trip, die ook ambassadeur is voor de Hersenstichting. Van elk verkocht boek doneert De Bruin een euro aan de Hersenstichting om meer hersenonderzoek mogelijk te maken. MAF schrijverij geeft het boek Berichten uit een ontregeld brein van Gerard de Bruin uit. Tijdens deze boekpresentatie heeft Stichting Hersenletsel Ondersteuning Nederlands (SHON) de allereerste landelijke NAH-week afgesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.