Home / Regio / RONA schrijft ook brief aan de Informateurs en Tweede Kamer

RONA schrijft ook brief aan de Informateurs en Tweede Kamer

REGIO – De Vereniging RONA, Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking, schrijft ook een brief naar de onderhandelaars voor een nieuw Kabinet en de Tweede kamer om de plannen voor Goederenroutering Oost Nederland nog eens te overwegen. Vorige week schreef de gemeente Rheden ook een brandbrief richting Den Haag.

RONA behartigt de belangen van de bewoners langs onder andere de IJssellijn. RONA somt in de brief op: de prognose vervoersvraag is niet reel, het GON gaat veel meer geld kosten dan begroot, de wettelijke waarborgen zijn onvoldoende of bestaan niet en de bijverschijnselen voor de omgeving zijn onacceptabel.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.