Home / Dieren / Geslaagde rommelmarkt Gelreband

Geslaagde rommelmarkt Gelreband

DIEREN – De particulieren rommelmarkt van de Gelreband uit Dieren is goed verlopen. “de dag begon met regen”, vertelt secretaris Berry Plasman. “Maar na regen komt altijd zonneschijn. Om 6 uur stonden de eerste koopjesjagers al te trappelen om naar binnen te mogen, maar de markt startte pas om 09.00 uur”. Hoewel er minder kraamhouders waren dan voorgaande jaren, is een ieder tevreden. De Gelreband hield ook een kleine eigen rommelmarkt. "Daarvan is de opbrengst nog niet bekend”, aldus Plasman. In het voorjaar is het weer tijd voor de grote rommelmarkt van de Gelreband. Hiervoor kan men iedere eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur spullen inleveren bij het clubgebouw. – Fot Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.