Gezocht: de oudste sporter van Gelderland

REGIO – De Gelderse Sport Federatie is op zoek naar de oudste sporter van Gelderland. De oudste sporter, man of vrouw, zal bekend worden gemaakt tijdens het Gelders Sportgala 2012 op 12 december aanstaande. De uitreiking van deze prijs vindt plaats in het kader van het Europees jaar van de senioren.

Tijdens deze zoektocht kan iedereen zijn of haar oudste sporter nomineren via de site van het Gelders Sportgala. De oudste sporter van Gelderland is iemand die op hoge leeftijd nog regelmatig sportief bezig is. Dit kan een man van 85 jaar zijn die nog elke week een handbaltraining volgt, of een vrouw van 93 jaar die nog elke dag haar baantjes zwemt. Kent u zo’n sportieve senior? Nomineer hem of haar dan voor deze eervolle prijs. De oudste sporter van Gelderland krijgt de kans om aanwezig te zijn tijdens het Gelders Sportgala 2012 en zal tijdens deze avond op het podium worden geëerd.

Het jaarlijks terugkerend Gelders Sportgala voor genodigden vindt dit jaar plaats op 12 december 2012 in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Ook dit jaar worden er in verschillende categorieën sportieve prijzen uitgereikt. Het thema van de avond is ‘Welkom Thuus’. De Gelderse sporters en talenten vliegen het hele jaar de wereld over. Het Olympisch Netwerk Gelderland heet de sporters aan het einde van een geweldig sportjaar ‘Welkom Thuus’ tijdens het Gelders Sportgala.

De nominaties kunnen tot 30 november 2012 worden ingezonden. Voor meer informatie én om uw oudste sporter van Gelderland te nomineren, kijkt u op: www.geldersesportfederatie.nl/sportgala
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.