Home / Bronkhorst / Drukkerij Willems steunt De Spreng

Drukkerij Willems steunt De Spreng

BRUMMEN / EERBEEK – Aan het Heren 2-team van Zwemsportvereniging De Spreng uit Brummen/Eerbeek is een kledingpakket uitgereikt. Dit pakket hoort bij het hernieuwde sponsorcontract met Drukkerij Totdrukwerk uit Apeldoorn en Drukkerij Willems uit Eerbeek.
Alvorens het nieuwe sponsorcontract te ondertekenen, memoreerde voorzitter Hoetink de al vier jaar durende samenwerking met Totdrukwerk. De sponsoring geschiedde in de afgelopen jaren in natura, in de vorm van het drukken van de clubkrant De Spetter. De afgelopen jaren heeft de clubkrant hierdoor echt een professionele uitstraling gekregen. Hoetink toonde zich zeer ingenomen met de voortzetting van de samenwerking met Totdrukwerk, nu dan in samenwerking met Drukkerij Willems Eerbeek.

Op de foto: Heren-2 in de nieuwe kleding. Geflankeerd door links Jaap der Nederlanden van Drukkerij Willems en rechts Rik de Jong van Totdrukwerk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.