Home / Doesburg / Mosterdtocht een succes

Mosterdtocht een succes

DOESBURG – Zondagmorgen vanaf 11.00 uur kon gestart worden voor de Mosterd-fietstocht. Het weer was stralend weer en er stond vrijwel geen wind, dus ideaal fietsweer. Dat lokte velen naar het pand van Xycleservice om alsnog in te schrijven (foto) en mee te doen met de 25 km lange tocht. Onderweg kon genoten worden van de prachtige natuur, maar ook een stop bij de ambachtelijke IJsboerderij De Steenoven en de wijngaard ’t Heekenbroek in Drempt waar bij beide een proeverij was. Een bezoekje aan Galerie 1880 kon ook en daar kon men van andere mooie dingen genieten – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.