Titus Brandsma komt in actie voor dance4life

VELP – Het tourteam van dance4life komt donderdag 4 oktober langs op het Titus Brandsma in Velp. Zij geven een voorstelling met dans, muziek, beeld, onverwachte wendingen en aangrijpende verhalen van jongeren uit binnen- en buitenland, voor wie hiv en aids deel uitmaakt van hun dagelijks leven. Na het tourbezoek verdiepen de leerlingen zich tijdens de les en via uiteenlopende media in het thema van dance4life en zetten ze geldinzamelingsacties op. De opbrengst van de leerlingenacties gaat naar een jongerenproject van Stop Aids Now in Nigeria. Stop Aids Now is partner van Dance4life.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.