Home / Bronkhorst / Kunststoten, kleurenadvies en pizza’s bakken

Kunststoten, kleurenadvies en pizza’s bakken

BRUMMEN – Het vrijwilligersfeest van SWB zaterdag zat vol met activiteiten voor elk wat wils. Zo had Nederlands en Europees kampioen kunststoten Dave Christiani vooral mannelijk publiek. De heren die tijdens de demonstratie van Christiani nog vol met praatjes zaten, werden een tijdje later toch iets stiller toen Christiani hen uitdaagde tegen hem te spelen.
Anne-Marie Kamp van Meet Your Colors daarentegen had een publiek dat voor honderd procent uit vrouwen bestond. Kamp legde de vrouwen uit hoe ze kunnen bepalen welk type zij zijn (lente, zomer, herfst of winter) en liet de vrouwen daarna zelf ervaren welk effect de kleuren van je kleding op je gezicht en uitstraling kunnen hebben.
Mobiele pizzabakker Julius Klein Bramel en zijn vriendin Leonie trokken aan het einde van de dag de aandacht van alle vrijwilligers toen ze uit een mobiele steenoven overheerlijke pizza’s serveerden. – Foto Robin Donderwinkel.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.