Cursus voorbereidend tennis

EERBEEK – Bij voldoende belangstelling start TC Eerbeek met een nieuwe cursus voorbereidend tennis. De cursus is bedoeld voor kinderen van vijf tot en met zes of zeven jaar om hen op een speelse manier kennis te laten maken met tennis. De cursus bestaat uit de onderdelen bal- en slagvaardigheid. De kosten voor achttien lessen bedragen 85 euro. De lessen worden iedere vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven op het tennispark aan de Harderwijkerweg. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal De Bhoele. Opgeven kan tot 15 oktober. Het is mogelijk een tennisracket te lenen.

www.tceerbeek.nl
E-mail. jeugd@tceerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.