Home / Eerbeek / Cursus voorbereidend tennis

Cursus voorbereidend tennis

EERBEEK – Bij voldoende belangstelling start TC Eerbeek met een nieuwe cursus voorbereidend tennis. De cursus is bedoeld voor kinderen van vijf tot en met zes of zeven jaar om hen op een speelse manier kennis te laten maken met tennis. De cursus bestaat uit de onderdelen bal- en slagvaardigheid. De kosten voor achttien lessen bedragen 85 euro. De lessen worden iedere vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven op het tennispark aan de Harderwijkerweg. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar sporthal De Bhoele. Opgeven kan tot 15 oktober. Het is mogelijk een tennisracket te lenen.

www.tceerbeek.nl
E-mail. jeugd@tceerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.