Prima sfeer op eerste EN!fair

LOENEN – De eerste En!fair van Kieveen Exclusief en Evenementenburo EN!Events in en rondom de winkel aan de Hoofdweg 92 in Loenen bood drie dagen een gezellige aanblik. Er was veel werk gemaakt om sfeer te brengen op de herfstfair. De kramen met lifestile, mode & accesoires en buitenleven bood een keur aan artikelen waar het publiek met veel interesse langs kon snuffelen.
Esther Doevedans en Natascha Franken wisten John Sletbeen van Kieveen Exclusief warm te krijgen voor hun initiatief. Besloten werd om er een driedaags evenement van te maken. Het terrein rondom de winkel bood voldoende ruimte om alle geplande kramen en verkooppunten een plek te geven. Uit het gehele land kwamen de standhouders.
Vrijdagavond was de opening met meteen een goed bezoek. Zaterdag en zondag was het goed weer en mede daardoor kwam flink wat publiek kijken, proeven en kopen. Er was zelfs een speciale smulhoek ingericht met kramen met heerlijke snacks en drankjes. Zaterdag was er van vier tot tien uur live muziek.
Aan de kinderen was ook gedacht. In een van de ruimtes werden de jongens en meisjes bezig gehouden met knutselen en verven.
John Sletbeen van Kieveen Exclusief die bij deze fair de deuren wijd open stelde toonde zich tevreden over het verloop van dit evenement: “Zo’n nieuwe fair moet eerst bekend krijgen. Het is weer wat anders in deze regio. De sfeer is prima en het publiek was tevreden over de grote verscheidenheid. We proberen er een jaarlijks evenement van te maken” – Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.