Kliniek voor Gezelschapsdieren Dieren houdt open huis

DIEREN – De Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren houdt zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur een open dag, om bezoekers een kijkje te geven achter de schermen van de praktijk. Er worden lezingen gehouden, de dierenambulance is aanwezig en voor de kleine dierenvrienden is er o.a. een springkussen buiten en een speurtocht door de praktijk.

De praktijk is gelegen aan de Buitensingel 5 in Dieren. Het karakteristieke pand van de kliniek ligt aan de bosrand in het mooie gebied de Veluwezoom. Sinds 13 jaar is deze locatie al de kliniek voor de beste zorg voor uw huisdier.
In loop van de jaren is de praktijk uitgegroeid tot een grote kliniek, die met z’n tijd is meegegaan. Om de zorg altijd zo modern mogelijk aan te bieden, volgen de dierenartsen regelmatig nascholingen. Ook wordt geïnvesteerd in nieuwe technieken. Zo is er bijvoorbeeld een digitaal röntgenapparaat aanwezig om de diagnoses nog beter en sneller te kunnen stellen en ook worden er laparoscopische operaties uitgevoerd.
Bij binnenkomst in de kliniek in de mooie lichte entree- en wachtruimte wordt u ontvangen door een van de paraveterinairen. Zij kunnen u adviseren bij het aanschaffen van verzorgingsmiddelen, zoals antivlooienmiddel en ontwormmiddelen, (dieet-) voer en medicijnen voor uw huisdier. Natuurlijk kunt bij hen terecht met alle vragen over uw huisdieren.
De praktijk werd gestart door de dierenartsen Marcel Cuperus en Kees de Leeuw, en gedurende de tijd groeide de praktijk naar een team van inmiddels zes dierenartsen en negen paraveterinaieren. Verder is er naast het grote pand in Dieren een tweede vestiging in Brummen bijgekomen om ook klanten uit deze regio goed van dienst te kunnen zijn.

Naast alle basisvaardigheiden is de kliniek door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het behandelen van de grote hondenrassen, kortsnuitigen en bullachtigen. U zult rassen als de Engelse bulldog, Duitse Dog, Franse bulldog, Mopshond, Bordeaux Dog en diverse raskatten dan ook dagelijks tegenkomen in de praktijk. Veel voorkomende operaties die ze uitvoeren zijn onder andere specifieke keeloperaties, neusvleugelcorrecties, staartoperaties en oogoperaties. Daarnaast doen ze ook veel orthopedische operaties, zoals voorste kruisbandoperaties, patellaluxaties, LPA, LPC, OCD en heupoperaties. Het team bezit dan ook ruime ervaring op het gebied van de anesthesie (narcose) van doggen en kortsnuitigen.

Kliniek voor Gezelschapsdieren, Buitensingel 5, 6951 AW Dieren 0313-420032 Kijk voor meer informatie ook op de website www.kliniek-dieren.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.