Home / Doesburg / Kinderboekenweek in Doesburg

Kinderboekenweek in Doesburg

DOESBURG – De 58ste kinderboekenweek vindt plaats van 3 tot en met 14 oktober, met het motto: hallo wereld! Over verschillende culturen. Tosca Menten schrijft het kinderboekenweekgeschenk en Fleur van der Weel en Edward van de Vendel maken het Prentenboek van de kinderboekenweek. In de bibliotheek van Doesburg kan je tijdens de kinderboekenweek meedoen aan het zoekplatenspel en op vrijdag 5 oktober is er om 15.30 uur een dansworkshop van Fatima van den Boom.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.