Big Action in actie in De Brink

LOENEN – Wie in de jaren zeventig, tachtig of negentig een bezoek bracht aan de Loenense dancings De Steeghe, Vriënborg of de jongerensoos Spritshz, kon daar regelmatig dansen op de muziek van discotheek Big Action van Laurens Harmsen. Destijds werden er nog vinyl LP’s en singels op de draaitafel gelegd hetgeen nu op een veel modernere manier gebeurd met cd’s en via computergestuurde muziek.
Tijdens een optreden in 2011 van de The Buffoons in restaurant Dorpszicht in Terwolde, ontmoeten daar veel Loenenaren ook Laurens Harmsen. Veel herinneringen werden uiteraard opgehaald uit de jaren waarin Harmsen als diskjockey furore maakte. De plannen voor nog een eenmalig optreden waren al gauw gesmeed en op veler verzoek zal Laurens op zaterdag 6 oktober nog eenmaal zijn vinyl LP’s en singels op de draaitafel leggen. Ongetwijfeld zullen vele vaders en moeders, die toen nog pubers waren, genieten van de muziek uit die vervlogen tijd.
Het stichtingsbestuur van verenigingsgebouw De Brink zal alles in het werk stellen om de grote zaal aan te passen naar een interieur zoals toen in de Dancings gebruikelijk was.
De aanvang van deze discoavond is 21.00 uur, de zaal is open om 20.00 uur en de toegang is gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.