Eveline Hoogstad en Sabine Lievenstroo clubkampioenen van de Oortveldruiters

EMPE – Afgelopen weekend werd er in de manege van de Oortveldruiters in Empe gestreden om de titel clubkampioen 2012.
Daarvoor moeten de pony’s en de paarden met hun ruiter/amazone een dressuurproef en een springparcours van 2 manches en een eventuele barrage afleggen. Er is ook apart een dressuur- en een springkampioen.
Bij de pony’s werd Joritha Bruntink met Jordy clubkampioen dressuur, Chrisanne Raben met Mark werd reservekampioen en ex aequo 3e werd Caitlin-joy Steevensz met Rikky en Elzemiek Aalpoel met Elena Doreen. Bij het springen werd Eveline Hoogstad met Kinlight een terechte winnaar, zij legde als enige de 2 manches foutloos af. En ook de barrage werd foutloos overwonnen. Jacquelien Boesveld werd met Candy 2e met 4 strafpunten over beide manches. Alle punten verdiend met de dressuur en het springen worden bij elkaar opgeteld en deze uitslag geeft de clubkampioen. Eveline Hoogstad werd kampioen en Jacquelien Boesveld reservekampioen.
Bij de paarden waren meer deelnemers, dus ook meer prijzen. Kampioen dressuur is Corine Smies met Blackberry, reserve kampioen Erica \pasman met Camaraz, 3e Sabine Lievenstroo met Wilana, 4e Jan Garrits met krap An, 5e Elisa Tarallo met Valerio en 6e Lisa Sanders met Jamila.
Springkampioen is Linda Nieuwenhuis met Promiss, ook als enige beide manches foutloos en ook een foutloze barrage, 2e Kirsten Hondelink met Thomas, 3e Kimberley Sundermeyer met Matcho, 4e Sabine Lievenstroo met Wilana, 5e Daniëlle Barmentloo wat Wannabe, 6e Rachel de Haan met Candy D.
Kampioen bij de paarden is Sabine Lievenstroo met Wilana en reservekampioen Linda Franken met Vey.
Op de foto de beide trotse clubkampioenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.