Home / Dieren / Successen voor tennisacademie in Dieren

Successen voor tennisacademie in Dieren

DIEREN – Niet alleen won Marleen Jansen (zie foto) afgelopen weekend de Masters DE5 in Beuningen, maar de hele zomer vallen de spelers van Roald de Gans uit Dieren al in de prijzen. Marleen (15) won onlangs de DE4 in Duiven en werd 2e in Elden in dezelfde categorie. Quinten Kleiboer (11) won het 1 ster toernooi t/m 12 jaar in wageningen en bij Columbae in Duiven. Ook won hij verscheidene open jeugd toernooien t/m 12 en 14 jaar en Lotte Lesscher (13) werd vorige week 1e in de DE5 en de DD5 in Elden. Hiernaast won ze in Duiven, Bennekom, Arnhem en Beekhuizen 1e en 2e prijzen in de DE6, 5 en 4.
Tot slot haalde het competitie team t/m 10 jaar de halve finale van het Gelders Kampioenschap. 

www.tennisbegeleiding.nl
 

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.