Home / Doesburg / Nieuwe punten op wijkagenda binnenstad Doesburg

Nieuwe punten op wijkagenda binnenstad Doesburg

DOESBURG – Zeventig bewoners van de binnenstad van Doesburg bezochten 25 september de tweede vergadering van de wijkraad binnenstad. De tien punten die de wijkraad op de agenda had staan (historische straatverlichting, overlast hardrijdende auto’s, fietsbeleid op zaterdagen, overlast parkeren, rollatorvriendelijke winkelroute, strooizoutbakken, bloembakken, hondenpoep, verkeerscirculatie en politiebureau / post) zijn onderzocht en heeft de wijkraad aanbevelingen aan de gemeente gedaan. Tijd dus voor nieuwe agendapunten. Ook bewoners mochten hun stem uitbrengen. De nieuwe punten op de wijkagenda zijn: handhaving, behoud plastic containers in de Kloostertuin en een toegankelijk openbaar toilet. De wijkraad gaat deze punten verder uitwerken.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.