Home / Angerlo / Genoeg te vieren bij Welfare Angerlo

Genoeg te vieren bij Welfare Angerlo

ANGERLO – Bij de Welfare afdeling Angerlo was 26 september genoeg te vieren; zo werd het veertigjarig jubileum gevierd met de eigen groep van 23 personen. Mevrouw Alie Tiecken sprak de groep toe, maakte een uitstapje naar het verleden en besloot haar speech met een gedicht. Hierna werden de zes vrijwilligers toegesproken door mevrouw Mientje. Zij bedankte de vrijwilligers voor al hun goede zorgen. Als dank kregen zij een rode roos en een heerlijke doos bonbons. Na het officiële gedeelte heeft het duo Scheers-Bolk een ieder met leuke sketchjes en muziek vermaakt.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.