Home / Bronkhorst / Nieuws vanuit de bijenweide

Nieuws vanuit de bijenweide

BRUMMEN – Op de bijenstal aan de Voorsterweg in Brummen vond 27 september de laatste inloopavond plaats. Daarnaast is veel werk verzet rond de bijenstal. Zo is het inlooppad opnieuw gelegd, zijn twee kapotte lichtvensters vervangen en het gras van de bloemenweide is gehooid.

Als herfstactiviteit loopt er nog het Bloembollen Project, in samenwerking met Natuur Bewust Brummen. Dit houdt in dat er op vijf locaties voor duizend euro aan bloembollen gekocht mag worden. Drie groepen hebben zich al aangemeld, dus er is nog een mogelijk om je als school, buurt of wijkraad aan te melden om voor 200 euro aan biologische bollen en knollen te ontvangen. Aanmelden kan bij John Bouwmeester van de imkervereniging via tel. 06 – 32220182.

Op 4 oktober gaat de imkervereniging in de kantine van de korfbalclub van start met de vlechtcursus. Helaas waren er zoveel aanvragen dat een aantal mensen teleurgesteld moest worden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.