Home / Doesburg / Win uw gewicht in bier

Win uw gewicht in bier

DOESBURG – Na groot succes van vorig jaar komt De Waag in Doesburg, in samenwerking met brouwerij Christoffel, vanaf 1 oktober met de actie: win uw gewicht in bier. De gasten in de waag kunnen in een tijdsbestek van vijf maanden een aantal varianten van speciaalbieren proeven van brouwerij Christoffel. Men krijgt een stempelkaart en met een volle stempelkaart, tien stempels, dingt men mee met deze actie. Een volle kaart levert tevens een gratis glas bier op van Christoffel. De prijsuitreiking is op 22 februari om 21.30 uur.

Op zondag 7 oktober treedt Spanjers, Van Dijsseldonk & Plantetijd op. Ze treden op als semi-akoestisch trio, met een combinatie van eigen werk en zorgvuldig gekozen covers. Het optreden begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.