Home / Doesburg / Beauty e-xperience bij Etos Doesburg

Beauty e-xperience bij Etos Doesburg

DOESBURG – De E-xperience tour van Etos vindt zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur plaats in Doesburg. De hele dag kun je je laten inspireren en adviseren over de nieuwste trends, zoals ‘petrol’. Er is zaterdag 6 oktober een visagiste aanwezig die bezoekers gratis voorziet van een mooie ‘petrollook’ of advies geeft over welke kleuren jouw oogopslag oogverblindend maken. De visagiste zal gebruik maken van de Etos eigen merk producten.

Ook is er een Weleda expert aanwezig. De artikelen van Weleda hebben een natuurlijke samenstelling. Ze worden goed verdragen en geven je een gevoel van pure luxe. Op deze dag hebben we een leuke aanbieding met Weleda produkten. Je krijgt namelijk 15% korting op al je Weleda aankopen. Er is deze dag van alles te beleven bij Etos Doesburg, dus kom en laat je verrassen.
Vrijdag 12 oktober is er een visagiste van John van G aanwezig in de winkel van Etos in Doesburg. Zij geeft klanten een goed kleuradvies, dus maak snel een afspraak in de winkel en laat je gratis adviseren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.