De Worstepinne uit Doesburg heeft de lekkerste soep

DOESBURG – In Utrecht vonden tijdens de Slavakto de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Henk en Dinie Jansen en de medewerkers van Keurslagerij De Worstepinne in Doesburg hebben in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Met hun ambachtelijke Doesburgse Mosterdsoep zijn ze bekroond tot rubrieks-kampioen, waarmee is aangetoond dat zij de lekkerste soep van Nederland verkopen!

De Internationale Slavakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe de consument de producten waardeert.
Hoewel het landskampioenschap van de mosterdsoep het meest aansprekende is, gooide de Worstepinne ook met andere producten hoge ogen: alle zeven inzendingen werden met goud bekroond, waarvan zelfs drie met “goud-ster” (hetgeen inhoudt dat het maximaal aantal punten werd toegekend aan het product). De bekroonde producten zijn: Gebraden gehakt met ui, Achterham, Zeeuws spek, Heksenkaas (salade), Kippig spekje (snack) en natuurlijk de veel bekroonde Rookworst.

De ambachtelijke slager uit Doesburg onderscheidt zich door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Bij Keurslagerij De Worstepinne wordt gebruik gemaakt van traditionele (en zelf ontwikkelde) recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.
De klanten van Keurslagerij De Worstepinne zijn overigens van harte welkom om de kampioensproducten te komen proeven in de winkel, zo laten Henk en Dinie Jansen weten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.