Home / De Steeg / After Nature tussen de koeien

After Nature tussen de koeien

DE STEEG – De impressionisten deden het al, koningin Wilhelmina was er dol op en in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw deed een groep beeldend kunstenaars rond Peter Klashorst het nog eens dunnetjes over: naar buiten en achter de schildersezel met verf en penseel werken naar de waarneming. Met als motto After Nature trokken, op uitnodiging van De Alliantie, afgelopen weekend zo’n vijftien Rhedense professionele beeldend kunstenaars de natuur in om het fraaie Rhedense landschap op het doek te vereeuwigen. Voor de komende periode staan meerdere schilderssessies op het programma. Het project wordt in juni 2013 afgerond met een expositie van de resultaten – foto: Martin de Jongh
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.