After Nature tussen de koeien

DE STEEG – De impressionisten deden het al, koningin Wilhelmina was er dol op en in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw deed een groep beeldend kunstenaars rond Peter Klashorst het nog eens dunnetjes over: naar buiten en achter de schildersezel met verf en penseel werken naar de waarneming. Met als motto After Nature trokken, op uitnodiging van De Alliantie, afgelopen weekend zo’n vijftien Rhedense professionele beeldend kunstenaars de natuur in om het fraaie Rhedense landschap op het doek te vereeuwigen. Voor de komende periode staan meerdere schilderssessies op het programma. Het project wordt in juni 2013 afgerond met een expositie van de resultaten – foto: Martin de Jongh
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.