Home / Dieren / Cursus Creatief Schrijven

Cursus Creatief Schrijven

DIEREN – In de Oranjerie in Dieren start woensdag 7 november een cursus Creatief Schrijven. In zes bijeenkomsten gaan de cursisten aan de slag met verschillende technieken. Het stimuleren van de creativiteit staat voorop. Men hoeft geen schrijfervaring te hebben om te kunnen deelnemen. De cursus wordt om de veertien dagen gehouden op woensdag van 10.15 tot 12.15 uur. Opgeven kan tot 27 oktober via e-mail. betsy@handschrift.nl of via tel. 06 – 36202910. De kosten bedragen 145 euro.

www.hand-schrift.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.