Home / Dieren / Reconstructie Kanaalweg N786

Reconstructie Kanaalweg N786

DIEREN – De provincie Gelderland start maandag 1 oktober met fase 2 en 3 van de onderhoudswerkzaamheden aan de N786 Kanaalweg, tussen Dieren en Loenen. Naar verwachting is het werk zaterdag 20 oktober weer klaar. Het bestaande asfalt wordt vervangen en er komt nieuwe wegmarkering. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer omgeleid van Dieren naar Eerbeek en Apeldoorn. Het wegvak is ’s nachts afgesloten en overdag open voor bestemmingsverkeer.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.