Home / Bronkhorst / Drie gewonden bij verkeersongeval op rotonde Brummen

Drie gewonden bij verkeersongeval op rotonde Brummen

BRUMMEN – Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto op de rotonde van de N345 met de N348 in Brummen, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mensen gewond geraakt. Een 28-jarige man uit Zutphen is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Een personenauto die werd bestuurd door een 28-jarige man uit Zutphen reed vanuit de richting Zutphen in de richting van Brummen. Vermoedelijk verloor de bestuurder aan het eind van de N345 de macht over het stuur, waarna de auto tegen de vangrail botste en op de rotonde terecht kwam. Hier reed op dat moment een vrachtwagencombinatie. De personenauto kwam onder de oplegger van de vrachtwagen terecht.

De bestuurder van de personenauto is door de brandweer uit de auto bevrijd. Hij is met onbekend letsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.
Twee jonge vrouwen uit Vorden (18 en 21 jaar) die als passagier in de personenauto zaten zijn met lichte verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een vierde inzittende bleef ongedeerd. Ook de bestuurder van de vrachtwagen, een 23 jarige man uit Beuningen, bleef ongedeerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.